Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Ploeg – Pilp Fuction

de Ploeg Pilp-Fuction

De Ploeg is terug! Dit keer duikt het roemruchte gezelschap van cabaretiers (NUHR) en acteurs (o.a. Loes Luca en Han Römer) in de wereld van de film. Pilp Fuction..

Pilp Fuction

Het gezelschap ploegt zich in Pilp Fuction door een filmscript over een meisje op zoek naar haar moeder, een groot Hollywood-actrice. Het meisje dwaalt als een Alice door Filmland, komt terecht in bekende filmscènes en staat oog in oog met beroemde filmsterren. Ondertussen ontvouwt zich een fantastische theatervoorstelling die je het liefst ziet met een grote bak popcorn op schoot.

Cast Pilp Fuction

Met Loes Luca, Ria Marks, Ilke Paddenburg, Han Römer, Genio de Groot, Peter Heerschop, Viggo Waas en Titus Tiel Groenestege. Geregisseerd door Jakop Ahlbom.

Over de Ploeg

De Ploeg werd in 1998 opgericht en kende vele successen zoals Festen (2002), Vendetta, de Godvader IV (2005), Ben Hur (2008) en 2012 (2012). Jakop Ahlbom maakte bijzondere voorstellingen als Innenschau, Lebensraum en Horror. Hij ontwikkelde een eigen stijl waarin hij theater, mime dans en illusionisme vermengt tot een unieke theatertaal.

Bron: Bos Theaterproducties

Speellijst Pilp Fuction

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?