Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Hummelinck Stuurman Theaterbureau
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:

Hummelinck Stuurman Theaterproducties presenteert onder de noemer ‘TOPTHEATER.nl’ voorstellingen die uniek zijn. Uniek omdat het nieuwe bewerkingen (boek of film), nieuw Nederlands toneel of een moderne klassieker betreft.

Producent

Dit maakt Hummelinck Stuurman tot één van de grootste producenten op het gebied van Nederlands toneel. Hummelinck Stuurman Theaterbureau bestaat reeds 30 jaar. Naast producent is Hummelinck Stuurman ook impresariaat voor een aantal cabaretiers en jeugd- en kindertheatergezelschappen.

Diederik Hummelinck & Arjen Stuurman

Diederik Hummelinck en Arjen Stuurman van werden in 2008 in Amsterdam benoemd tot ridders in de Orde van Oranje-Nassau voor hun verdienste voor het Nederlandse toneel.
De mannen ontvingen hun lintje ter gelegenheid van het zilveren jubileum van hun steeds succesvollere onderneming.

Moderne klassiekers

Ruim vijftien jaar geleden kreeg Hummelinck Stuurman Theaterbureau als eerste theaterproducent ter wereld van Ingmar Bergman de toestemming om Scènes uit een Huwelijk op de planken te brengen. Het werd de start van een bijzondere reeks boek- en filmbewerkingen op het toneel. Scènes kreeg memorabele en prijswinnende opvolgers als Blind Date, Max Havelaar, Mephisto, De dood en het meisje, De stille kracht en Una Giornata Particolare.

Oorspronkelijk Nederlands Toneel

De afgelopen jaren introduceerde Hummelinck Stuurman Theaterbureau schrijftalenten als Ruud van Megen, Kees van Kooten, Flip Broekman, Frank Houtappels, Paul Haenen en Kim van Kooten aan een breed publiek. Ze brachten vier nieuwe oorspronkelijke theaterproducties uit: de tragikomedie Hotel Atlantico van Frank Houtappels met Marc-Marie Huijbregts, Paul Groot, Hajo Bruins en Dick van den Toorn.

Het liefdesdrama De Grote Liefde van Ger Thijs met o.a. Kitty Courbois, Derek de Lint en Renée Soutendijk, De Kus, eveneens van Ger Thijs, met Huub Stapel en Carine Crutzen en de Nederlandse musical Hera van Flip Broekman, Martin van Dijk en Jan Boerstoel met o.a Vera Mann, Arjan Ederveen en Waldemar Torenstra.

De voorstellingen van Hummelinck Stuurman Theaterbureau worden door pers, publiek en vakjury’s zeer gewaardeerd.

Kijk voor meer informatie op hun website

 

Hummelinck Stuurman Theaterbureau
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Toon meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht? Bekijk de mogelijkheden T: 0594-555013 E: administratie@caja-media.nl

Pin It on Pinterest

Deel pagina