Schouwburg de Kampanje Den Helder

Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder | 0223 674 664 | Google maps

Schouwburg de Kampanje Den Helder

Schouwburg de Kampanje Den Helder
4 Bezoekers (1 stem)
Beoordeling

Van Herman van Veen tot Assepoester, van het Kinderboekenfeest tot Danza Cuba en van Dribbel tot Pieter Derks, voor de leukste voorstellingen bent u bij Schouwburg de Kampanje aan het juiste adres.

Over het theater

Gezellig met het hele gezin, met uw geliefde of collega’s naar het theater.

Om alvast in de theatersferen te komen kunt u vooraf genieten van een culinair hoogstandje in het restaurant van Schouwburg de Kampanje in Den Helder. Schouwburg de Kampanje heeft 5 theaterzalen waar u kunt genieten van de leukste voorstellingen. De kleinste theaterzaal in De Kampanje is het Vestzaktheater. Het is een knusse theaterzaal met een capaciteit tot 70 personen.

zaal-kampanjeDe grote zaal van De Kampanje heeft een theateropstelling inclusief balkon met een capaciteit van 700 personen. Door sluiten van balkon en scheidingsdoek in de zaal kan de zaalcapaciteit kleiner gemaakt worden. Tevens is de Kampanje zeer geschikt voor vergaderingen, verenigingsavonden, congressen en andere bijeenkomsten.

Restaurant

Een avondje uit in Schouwburg De Kampanje wordt een feest indien u naast de voorstelling gaat genieten van een heerlijk speciaal opgezet theatermenu. Schouwburg De Kampanje heeft twee verschillende menu’s, Menu du Théâtre en Menu du Marché. Beide menu’s kunt u reserveren via de kassa of via de website.

Wanneer u voor het Menu du Théâtre tussen 17.15 uur en 17.30 uur aanwezig bent dan zorgt het personeel ervoor dat u in alle rust van uw menu kunt genieten en zorgen zij ervoor dat u op tijd voor de voorstelling in de zaal zit. Bij Menu du Marché wordt u tussen 18.00 uur en 18.30 uur verwacht. Uw tafel blijft ook in de pauze en na de voorstelling voor u gereserveerd zodat u een optimale avond uit heeft.

Reserveren is niet noodzakelijk maar zeker gewenst. U kunt op de avond zelf besluiten om in het restaurant te gaan dineren, echter uiteraard zolang er plaats is.

Agenda Schouwburg De Kampanje Den Helder

Benieuwd naar de verschillende voorstellingen? Ieder theaterseizoen zijn de leukste voorstellingen te vinden in Schouwburg de Kampanje in Den Helder.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Bernhardplein 10 1781 HH Den Helder
Telefoon: 0223 – 674 664
E-mail: info@kampanje.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Schouwburg de Kampanje Den Helder
4 Bezoekers (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit theater?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Toon meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit theater?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht? Bekijk de mogelijkheden T: 0594-555013 E: administratie@caja-media.nl

Pin It on Pinterest

Deel pagina