STENT Producties

STENT Producties

STENT Producties
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:

STENT Producties, het bedrijf dat nieuwe ingangen biedt aan ambitieuze personen, gericht op theater en televisie.

Over STENT Producties

Sturkenboom Theater EN Televisie Producties (STENT Producties) is opgericht in januari 2015 en staat voor toegankelijkheid voor een ieder die paden willen bewandelen door middel van ambitie. Ze specialiseren zich in het produceren van theatervoorstellingen, het verzorgen van Stand-Ins voor televisieprogramma’s en het organiseren van workshops op het gebied zowel theater als televisie. Giovanni Sturkenboom is letterlijk op zijn zolderkamer begonnen met de oprichting.

Vanuit daar is het doel van STENT Producties om daar te zijn voor ieder die de ambitie heeft om zich verder te ontwikkelen binnen de professionele wereld van theater en televisie. Zonder daar te hoge eisen te stellen met betrekking tot leeftijd, ervaring en/of opleiding. Hoewel STENT Producties is opgericht om een nieuwe ingang te bieden voor twee aparte ‘werelden’, hechten ze waarde aan een kwalitatief hoogwaardig en inhoudelijk interessant theateraanbod, de juiste Stand-Ins voor televisieprogramma’s en gekwalificeerde docenten voor de workshops. STENT Producties verzorgt:

  • Theaterproducties
  • Stand-Ins (Televisieprogramma’s)
  • Workshops (Theater en Televisie)

Giovanni Sturkenboom

“Vanaf jonge leeftijd was ik constant bezig met mijn loopbaan en ik bewandelde ieder pad met een doel. Hoewel ik een jaar de opleiding ‘drama/musical’ studeerde en ik voor MBO, MHBO, vooropleiding en HBO drama aangenomen werd koos ik voor zekerheid. Ik ben trots dat ik op jonge leeftijd al werkzaam mocht zijn in de professionele wereld van theater en televisie.

Toch is het volgen van je hart een bevoorrechte positie. En het volgen van je hart kan je doen wanneer je ambitieus bent. Elke ambitie is voor mij een nieuw pad, zo blijf ik lopen. Wanneer je stil staat bereik je nooit jouw doelen in het leven. Ik ben er van overtuigd wanneer je de juiste instelling hebt, je vanuit de praktijk net zo goed jouw doelen kan bereiken dan wanneer je hier eerst een paar jaar de theorie van bekijkt.

Het enige wat je naast je ambitie, motivatie en juiste instelling hiervoor nodigt hebt zijn voldoende ingangen. Met STENT Producties wil ik graag ambitieuze mensen de kans geven om nieuwe paden te bewandelen, ongeacht de leeftijd, ervaring en opleiding.” – Giovanni Sturkenboom.

Producties van STENT Producties

STENT Producties produceert diverse theaterproducties. Daarbij gaan ze op zoek naar producties die inhoudelijk zowel kan bijdragen aan een leuke ontspannen avond als de ontwikkeling van de leerling tijdens de educatieve voorstelling. ‘Willem van Oranje’ is eerder in 2013 op de planken gebracht door een andere producent. Vanaf december 2014 heeft STENT Producties de rechten bemachtigd van het huidige script. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit project te realiseren in een nieuw jasje voor een breed publiek.

De theatervoorstelling zal naar verwachting in het najaar van 2016 te zien zijn in het theater. Bekijk op de website van STENT Producties nog meer informatie over het bedrijf en de producties.

STENT Producties
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Toon meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht? Bekijk de mogelijkheden T: 0594-555013 E: administratie@caja-media.nl

Pin It on Pinterest

Deel pagina