Van Engelenburg Theaterproducties

Van Engelenburg Theaterproducties
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:

Van Engelenburg Theaterproducties produceert al meer dan 17 jaar vanuit Haarlem toneel-, familie en muziektheatervoorstellingen. Daarnaast vertegenwoordigt zij enkele talenten.

Over Van Engelenburg Theaterproducties

Henrike is de producent van (bekroonde) familievoorstellingen zoals De Kleine Kapitein (Paul Biegel) en Brammetje Baas. Naast jeugdvoorstellingen is zij de producent van opvallende muziektheaterproducties zoals Andermans Veren Live! (i.s.m. de AVRO), Negra (Joy Wielkens) en Lieve Julia ( Elvis Costello).

Haar toneelvoorstellingen brengt zij het liefst uit in samenwerking met partners: Alles went behalve een vent is een samenwerking met De Rode Boksbal BV, met in de hoofdrollen Gerard Cox en Joke Bruijs.

De Koningin van Paramaribo deed zij i.s.m. Sunship Tree en Christiane F (met Alexandra Alphenaar) deed ze samen met Urban Myth. De voorstellingen worden gespeeld in theaters en zo mogelijk ook in scholen en het bedrijfsleven.

Eigen producties

Van Engelenburg Theaterproducties ontwikkelt ieder theaterseizoen eigen theaterproducties. Het complete overzicht van het lopende theaterseizoen inclusief de producties van derden die wij vertegenwoordigen vindt u ook op hun website.

Blog van Engelenburg

Van Engelen theaterproducties schrijft regelmatig blogs over de voorstellingen en nieuwsitems, Interviews en leuke weetjes over de voorstellingen. Tip: Lees ook hun blogs.

Theater in School

Van Engelenburg Theater in SchoolTheater in School is een van de grootste aanbieders van schoolvoorstellingen in Nederland.

Vanaf 2006 is Van Engelenburg Theaterproducties één van de grootste aanbieders van theater voor scholen in scholen én theaters.
De afdeling bij Van Engelenburg Theaterproducties voor schoolvoorstellingen heet Theater in School, ofwel TIS.

Bij Van Engelenburg Theaterproducties weten ze dat een gevarieerd aanbod belangrijk is. Ze selecteren constant voorstellingen die de leerlingen in een doorlopende leerlijn kennis laten maken met alle facetten van kunst en cultuur. Dit doet Van Engelenburg Theaterproducties voor zowel het Basis Onderwijs als het Voortgezet Onderwijs.

Voor meer informatie kunt u op de website van TIS terecht.

Contact

Van Engelenburg Theaterproducties
Van Ostadestraat 1-3 zwart
2023 XA Haarlem
Tel: 023 531 55 78
Fax: 023 551 41 09
Algemeen: » Info@vanEngelenburgTheater.nl

Bekijk de website Van Engelenburg Theaterproducties

Van Engelenburg Theaterproducties
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Toon meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht? Bekijk de mogelijkheden T: 0594-555013 E: administratie@caja-media.nl

Pin It on Pinterest

Deel pagina