Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

2 Kleine Kleutertjes – Monique Smit & Jan Smit

2 Kleine Kleutertjes - Monique Smit & Jan Smit

Monique Smit zingt de leukste kinderliedjes, geschreven door haar broer Jan Smit. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op heel bijzondere wijze tot leven. Eén ding staan vast: kleuters en peuters zullen hier uitzonderlijk veel plezier aan beleven!

Hoe het allemaal begon

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten, dat bestemd zou zijn voor de allerkleinsten onder ons:

Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, bestaande uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek en een theatervoorstelling.

Sinds begin 2014 worden de tekenfilmpjes elke dag door Telekids uitgezonden op RTL8. De waardering van de ouders voor deze filmpjes is bijzonder hoog. Buiten de kwaliteit van het materiaal, roemt men de educatieve kant ervan.

Met deze nieuwe liedjes leren kinderen basisvaardigheden, zoals tellen, de dagen van de week en de seizoenen. Op basis van deze liedjes en filmpjes, brengt Monique Smit een vrolijk en muzikaal kinderprogramma in de theaters voor iedereen vanaf 2 jaar.

Alle liedjes, waar de filmpjes bij zijn gemaakt, zijn geschreven door Jan Smit en gezongen door zijn zus Monique Smit.

Speellijst 2 Kleine Kleutertjes

Deze voorstelling is afgelopen.

Kom gezellig met papa en mama naar het theater en beleef met Monique Smit een prachtig avontuur. U zult genieten van een voorstelling waar 2 Kleine Kleutertjes samen met Monique Smit een sprookjesachtig avontuur beleven, waarin de meeste liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen.

Bekijk de speellijst van 2 kleine kleutertjes, bestel uw kaartjes bij het theater

Bron: 2 kleine kleutertjes