Bar Brasserie Bren

Bar Brasserie Bren – dé perfecte hotsport voor levensgenieters

Bar Brasserie Bren

Stap binnen bij Bar Brasserie Bren, waar gezelligheid, heerlijk eten en een levendige sfeer samenkomen. Gelegen in de Drieharingstraat, het bruisende culinaire hart van Utrecht, beloven wij een ontspannen dinerervaring met aangename mensen om je heen. Bij Bren draait alles om genieten van de goede dingen in het leven. Of je nu komt voor een ontspannen diner, gezellig borrelen met vrienden en familie, of om te praten over de grote en kleine dingen, zij bieden een plek waar de tijd even lijkt stil te staan. De missie is om je zintuigen te prikkelen met creatieve gerechten en verrassende cocktails, zodat je ‘even’ later volledig opgeladen de deur uit stapt.

Restaurant:

In het bruisende centrum van Utrecht biedt Bren een uitnodigende omgeving waar je kunt genieten van een relaxte culinaire ervaring. De menukaart, samengesteld door een avontuurlijke chef-kok, wisselt regelmatig en belooft een mix van klassiekers en vernieuwende smaakcombinaties. Of je nu van vlees, vis of vegetarische gerechten houdt, er is een streven naar versheid, duurzaamheid en biologische ingrediënten, simpelweg omdat alles lekker moet zijn.

Of je nu komt voor een intiem diner, een gezellige borrel of een uitgebreide maaltijd met vrienden, Bar Brasserie Bren heet je van harte welkom in het bruisende hart van Utrecht. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Adres Bar Brasserie Bren

Drieharingstraat 9
3511 BH Utrecht
Tel.: 030 232 1435
E-mail: [email protected]

Bren is onderdeel van Axivate Horeca
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!