Beleef A Night Between the Stars

De concertshow ‘Night Between the Stars’ beleefd dit jaar zijn derde editie in het Beatrix Theater in Utrecht.

Beleef A Night Between the Stars

Wil jij een echt avond beleven tussen de musicalsterren van Nederland? Kom dan op maandag 23 maart naar het Beatrix Theater in Utrecht.

Speciaal voor alle musical- en muziekliefhebbers wordt dit jaar voor de derde keer de concertshow ‘Night Between the Stars’ georganiseerd. Musicalsterren zoals Stanley Burleson, René van Kooten, Tessa van Tol én 4 andere bekende musical sterren zingen samen met een live band de sterren van de hemel en geven je een exclusief kijkje in het leven achter de musicalartiest. 

Laat je meeslepen door de persoonlijke verhalen van de musicalsterren, stel de vraag die je altijd al wilde stellen en ga na afloop met ze op de foto. De presentatie is in handen van niemand minder dan Vajèn van den Bosch. Het beloofd een avond vol muziek, entertainment en vermaak te worden.

Geniet van de unieke combinatie van artiesten op het podium én de nummers die zij altijd al eens wilden zingen, een avond vol persoonlijke anekdotes en verhalen, de mogelijkheid om vragen te stellen aan jouw favoriete artiest en op de foto te gaan met je favoriete ster.

Vergeet niet je mooiste dansschoenen aan te trekken en zing mee met volle borst, stilzitten is niet mogelijk!

Bestel hier je kaarten!

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link