Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Bloedverwanten – Vergetelheid

Bloedverwanten - Vergetelheid

Bloedverwanten de succesvolle tv-serie nu ook in de theaterversie.

Bloedverwanten Vegetelheid

Anton de Winter (Derek de Lint) heeft zich verschanst in het vakantiehuis van de familie. Om een boek te schrijven? Om de overdrachtspapieren van ‘De Winter Flowers’ niet te hoeven tekenen? Of omdat hij de laatste tijd zoveel vergeet, dat hij niet meer weet waarom hij daar zit? Iris (Saskia Temmink) treft hem wat ontredderd aan en probeert hem over te halen de papieren te tekenen. En dan maken Esther (Henriëtte Tol) en Fien (Tanja Jess) hun opwachting; zij zijn bezorgd dat hij niet meer voor zichzelf kan zorgen. De personages cirkelen om elkaar heen, steunen elkaar soms, maar staan ook lijnrecht tegenover elkaar.

Als Anton aankondigt dat hij de inspiratie voor z’n roman heeft gehaald uit een fotoboek van voor de oorlog van Esthers familie, waarin een overleden oom veelvuldig voorkomt met Esthers moeder, laaien de gemoederen hoog op. Iedereen doet er alles aan om de greep op het leven te (her)vinden.

Cast Bloedverwanten

De hoofdrollen worden net als in de serie ook vertolkt door onder andere

  • Henriëtte Tol
  • Tanja Jess
  • Derek de Lint
  • Saskia Temmink.

Derek de Lint verheugt zich enorm op het stuk. “Het gebeurt niet elke dag dat je met twee exen en een dochter op de planken staat”, lacht hij,verwijzend naar zijn alter ego Anton Zwager.

Recensie Bloedverwanten

Wij zijn bij de voorstelling van Bloedverwanten geweest in Leidse Schouwburg Leiden. Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier onze recensie

Speellijst Bloedverwanten

Vanaf september 2015 is het toneelstuk Bloedverwanten, van Kemna Theater en Senf Theaterpartners in theaters in heel het land te zien.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link