Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Body Language

Body Language

Body Language is de toneelvoorstelling gebaseerd op de internationale bestseller ‘Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen’ van Allan en Barbara Pease.

Body Language

Hoe maakt u een verpletterende indruk op een potentiële vlam? Waarom laat een vrouw haar kin op haar handen rusten als ze flirt? Hoe komt het dat voeten de waarheid vertellen?

Uw lichaamstaal vertelt vaak onbewust iets anders dan u zelf denkt. In deze voorstelling komt u alles te weten over het miniroksyndroom, pluisjesplukken, duimvertoon, de cowboypose, de tunnelvisie van mannen en territoriumdrift bij automobilisten. Aan de hand van vele hilarische en herkenbare voorbeelden wordt in deze komische spoedcursus onderzocht wat de effecten van onze lichaamstaal zijn. Dat is uitermate handig op uw werk, bij vrienden en in de liefde.

Want hoe maakt u een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moet u nooit uw armen over elkaar slaan? En waarom stappen we liever niet in een volle lift? In Body Language leert u alle geheimen van uw lichaamstaal kennen.

Uiteraard doet u zelf mee!

Cast Body Language

In deze komedie spelen;

Speellijst Body Language

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link