Brigitte Kaandorp – Grande de Luxe

Brigitte Kaandorp - Grande de Luxe

De Koningin van het Nederlands Cabaret komt naar Nederland met een nieuwe show.

Grande de Luxe

Een nieuwe show gebaseerd op oude, maar ook een paar nieuwe hits: Kaandorp Grande de Luxe Extra Plus. De diva zingt de gouden liedjes uit haar dertigjarige carrière. Maar ze zal ook haar eigen leven onder de loep nemen. Brigitte: “Ik ben weliswaar nog niet dood of uit elkaar, maar waarom zou ik daar op wachten?”

Met orkest

De diva zingt gouden liedjes uit haar grootse carrière. Onder begeleiding van meesterpianist Bernd van den Bos passeren geliefde nummers als ‘Zwaar Leven’, ‘Andries Knevel’ en ‘Annelies van der Pies’ de revue. Ondertussen houdt Brigitte u met hilarische en onnavolgbare conferences op de hoogte van de huidige stand van zaken. Natuurlijk zal de uitbundige avond, geheel naar Kaandorpiaans gebruik, hier en daar de neiging hebben om ernstig te ontsporen… Laat u verassen en geniet want de zangeres des Vaderlands komt naar Nederland met een nieuwe show!

Regie: Jessica Borst
Muzikale leiding: Bernd van den Bos

Bron: Brigitte Kaandorp

Speellijst Grande de Luxe

De Diva speelt in vele theaters in Nederland. Ze begint in Nijmegen en reist dan van Enschede naar Etten-Leur en komt zelfs in het noorden bij de Nieuwe Kolk in Assen.

Weet waar u koopt! koop uw kaartje bij het theater.

[rwp-review id="0"]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link