Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Chippendales – Get Lucky Tour 2015

Chippendales - Get Lucky Tour 2015

De enige echte Chippendales komen in oktober en december met hun Get Lucky 2015 Tour voor maar liefst zeven shows naar Nederland. De mannelijke entertainers zijn op 20 oktober te zien in Den Helder, en op 22 oktober in Rijswijk. In december komen zij terug voor shows in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Zwolle, en Roermond. Niemand kent het geheim van de Chippendales. Maar dat er is iets bijzonders aan de hand is, staat als een paal boven water. Al tientallen jaren gaan over de hele wereld zalen vol meiden, vrouwen, en enkele mannen, uit hun dak bij het zien van de show vol mannen.

Generatie na generatie geniet van hun optredens. Ze dansen, ze zingen, ze paraderen, en ze verleiden.

Al meer dan 35 jaar een succes

Chippendales in NederlandChippendales werd in 1979 opgericht in New York als de eerste mannelijke groep entertainers specifiek gericht op het vrouwelijk publiek. Tegenwoordig, meer dan 35 jaar later, treden de Chippendales mannen tientallen keren per jaar op in The Rio in Las Vegas. Daarnaast reizen ze regelmatig de hele wereld over met hun diverse tour vol zang, dans, theater, en afgetrainde lichamen: steeds in een nieuwe en verrassende samenstelling. In oktober en december brengen zij hun spannende show naar zeven theaters in Nederland.

Speellijst Chippendales – Get Lucky Tour 2015

De Chippendales staan met hun nieuwste show in oktober in de Rijswijkse Schouwburg en in Schouwburg de Kampanje. In december treden ze onder andere op in het Oude Luxor Theater in Rotterdam en het Chassé Theater in Breda.

 

 

 

Theaters in Nederland