Concordia Enschede

Oude Markt 15, 7511 EP Enschede | 053 430 0999 | Google maps

concordia Enschede

Concordia laat jong en oud, kenners en leken, vaste gasten en toevallige voorbijgangers op een aangename manier genieten van hedendaagse film, theater en beeldende kunst.

Met dit multidisciplinaire professionele kunstenaanbod is Concordia in Enschede stevig geworteld in Enschede en omgeving.

Cultureel Enschede

Het doel is kunst dichtbij de mensen te brengen. Dat doet Concordia op locaties in Enschede die zich bij uitstek daarvoor lenen in het markante cultuurcluster van de wijk Roombeek en in de levendige uitgaansomgeving van de binnenstad.

Het publiek kan bij Concordia terecht voor spraakmakende internationale topfilms, theatervoorstellingen van opkomend talent, muziektheater en mini-opera, betoverend jeugdtheater en exposities in verschillende beeldende kunst-disciplines van regionale tot internationale kunstenaars. Concordia is ervan overtuigd dat kunst een toegevoegde waarde heeft in het leven die iedereen zou moeten kunnen ervaren. Want kunst is voor iedereen.

Mogelijkheden Concordia

Tevens is het mogelijk om bij Concordia een zaal te huren voor diverse doeleinden. Concordia is gehuisvest in drie karaktervolle panden waarin diverse ruimtes te huur zijn. Zo kunt u gebruik maken van de moderne filmzalen en een intieme theaterzaal van Oude Markt 15.

Wilt u een expositieruimte huren of een workshopstudio? Dan biedt de ruimte aan de Langestraat 56 genoeg ruimte om uw expositie of workshop te houden. Ook voor de wat kleinere bijeenkomsten, zoals vergaderingen, heeft Concordia in Enschede genoeg mogelijkheden.

Kunst huren

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft Concordia diverse mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is het huren van kunst. Heeft u altijd al een uniek stuk aan de muur willen hebben hangen? Dan is dit uw kans! Er zijn verschillende abonnementen mogelijk.

Nieuwsbrief Concordia Enschede

Wilt u op de hoogte blijven van de voorstellingen en nieuwtjes binnen het theater? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief van Concordia.

Inschrijven kunt u hier doen.

Agenda theater Concordia

Bent u nieuwsgierig naar de agenda van het Concordia Theater in Enschede? Klik hieronder door naar de volledige speellijst van dit jaar.

Contactgegevens Concordia Enschede

Langestraat 56 7500 AK Enschede
Telefoon: 053-4300999
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.