Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Gelukkigste Dag

De Gelukkigste Dag

De Gelukkigste Dag met Johnny de Mol en Johanna ter Steege. Theaterseizoen 2015-2016 ging Johnny de Mol voor het eerst naar de theaters met zijn eigen geschreven stuk

De Gelukkigste Dag

Hij: een steenrijke dertiger die alleen in een prachtige loft woont en zich omringt met de duurste kleding en spullen. Zij: een pittige cateringdame die in haar eentje zorgt voor haar puberdochter. Ze zijn in ‘De Gelukkigste Dag’ een avond tot elkaar veroordeeld als op zijn verjaardagsfeest de genodigden het één voor één laten afweten. Te midden van de flessen champagne en de goodiebags raken de twee aan de praat, over vriendschap, geluk en geld. Beetje bij beetje laat hij zijn masker zakken en ontdekt zij de ware reden voor de feestavond. En die is een stuk duisterder dan ze had kunnen bedenken.

Hoofdrolspelers De Gelukkigste Dag

De Gelukkigste DagJohnny de Mol en Johanna ter Steege spelen de hoofdrollen in het toneelstuk.

Het toneelstuk wordt geregisseerd door Gijs de Lange. Naar een idee van Johnny de Mol, die de Amerikaan Michael Di Jiacomo inschakelde voor het script.

Johnny de Mol

Johnny de Mol kennen we allemaal van TV. Hij is presentator en speelt in diverse films. Waarschijnlijk het meest bekende programma die Johnny presenteerde is ‘Waar is de Mol’ waarin hij met verschillende bekende Nederlanders op vakantie gaat. Ook kan Johnny goed zingen, zo zong hij onder andere met Jan Smit ‘Nederland wordt Kampioen’ die in de Single Top 100 op nummer 1 stond.

Johanna ter Steege

Johanna ter Steege is een Nederlands actrice. In 1988 stond de actrice voor het eerst in een film ‘Spoorloos’. In deze periode was Johanna net klaar met haar opleiding aan de Toneelschool. Diverse rollen in vele films volgen. Johanna ter Steege staat ook in diverse toneelproducties, zo speelde ze onder andere in de toneelvoorstelling ‘De Liefde Voorbij’ met Reinout Bussemaker.

Recensie de Gelukkigste Dag

Wij zijn bij de première van de voorstelling de Gelukkigste Dag geweest in de Theater de Veste in Delft . Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier onze recensie

Speellijst de Gelukkigste Dag

De Gelukkigste Dag zal te zien zijn in vele theaters in Nederland. Zo speelt Johnny de Mol onder andere in;

Bron: Johnny de Mol

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link