Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Huisvrouwmonologen

De Huisvrouwmonologen

Wegens groot succes terug in het theater! Het huishouden is net het leven; als je het aan de ene kant eindelijk op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.

Over de voorstelling

De herkenbare en humoristische voorstelling volgt het leven van drie uitgesproken vrouwen: de extravagante Elise (59), haar aan smetvrees lijdende dochter Gijsje (28) en hun chaotische nichtje Saskia (41).

Ze bespreken elkaars leven, het huishouden en vragen zich af of de ‘echte’ huisvrouw wel bestaat? Wat is een huisvrouw eigenlijk? En waarom noemen we het tegenwoordig ineens ‘zorgmoeder’ of ‘thuisblijfmoeder’? Door verschillende gebeurtenissen worden ze gedwongen na te denken over wat ze willen met hun leven.

Recensie

‘De Huisvrouwmonologen’ biedt vrolijk amusement (…) waar veel vrouwen een leuke avond mee zullen hebben. En zij niet alleen: bij de première zaten de mannen in de zaal om het hardst mee te lachen. Proberen ze er dan toch weer een wedstrijdje van te maken?”, aldus de pers.

Met dit jaar

  • Sophie van Oers
  • Anne-Mieke Ruyten
  • Miyanna van Reeden

De Huisvrouwmonologen is een van de voorstellingen van REP. Rick Engelkes producties brengt ook De Verleiding van een Moordvrouw in de theaters van Nederland.

Bron: REP
Speeldata: Klik hier voor de speeldata