Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Troupe van Joep – Boer wil betere vrouw

De Troupe van Joep - Boer wil betere vrouw

Een muzikale komedie in 336 delen. Zoek niet verder, want dit is de voorstelling die álles in zich heeft! Een goed verhaal, cabareteske uitstapjes, herkenbare liedjes, hilarische dansjes en topacteurs die je steeds op het verkeerde been zetten.

Muzikale komedie

Het is de allereerste muzikale komedie van De Troupe van Joep, een fonkelnieuw theatergezelschap rondom Joep Onderdelinden.

In deze eerste productie spelen en schreven naast Joep zelf Wimie Wilhelm (HEMA de musical) en Wil van der Meer (Amandla! Mandela) mee. Bodil de la Parra (Powervrouwen, Ouwe Pinda’s) is verantwoordelijk voor het plot en de regie is in handen van Jasper Verheugd (50 Tinten…de parodie).

Recensie Boer Wil Betere Vrouw

Uiteraard zijn wij ook bij de voorstelling van Boer Wil Betere Vrouw geweest. Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier onze recensie.

Speellijst

Wat deze bevlogen theatermakers verbindt? Hun vermogen om het publiek ouderwets te vermaken en een onvervalste feel good avond te bezorgen in veel theaters in Nederland! Van Groningen naar Limburg en van Zeeland naar zijn ‘Home Town’ Friesland.

Bron: Bos Theaterproducties
Foto: Katinka Krijgsman