Dinnershow Pandora

Pandora Dinershow

Welkom in de wereld van Pandora! Pandora is dé nieuwe Dinnershow in Studio21. Studio21 is speciaal voor deze show geheel omgetoverd tot stijlvolle nachtclub, waar het bekende voor u een totale verrassing wordt.

Laat u verrassen door een avond vol passie, verleiding, spanning en top entertainment, inclusief een overheerlijk 3- of 4-gangendiner en drankjes. Zie door te luisteren, proef door te ruiken, spreek door te dansen.

Pandora show

De show neemt je mee in een avontuur vol passie, verleiding en spanning. Miss Pandora kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en opent Pandora’s Box, die een onuitputbare bron is van onvergetelijke verrassingen die de avond tot een sensationele showbelevenis maken. Scene foto Pandora diner show

Bedacht door Maurice Wijnen en uitgevoerd door Marc Forno. De spectaculaire kostuums en decor zijn een ware lust voor het oog.

Genietend van een heerlijk diner serveert de oogverblindende Miss Pandora samen met vele zangers, dansers en artiesten, u een avond vol top entertainment met onder andere; Michelle Splietelhof, April Darby , Dewi Pechler , Roman van der Werff, Roy van Iersel & Sonny Sonay. Geniet van het overheerlijke 3- of 4-gangendiner, geserveerd door Oseven!

Groepen en Zakelijk

Pandora showWilt u met een groep of bedrijf naar de dinershow komen? De Dinnershow Pandora is bijvoorbeeld ook de perfecte gelegenheid om samen met uw collega’s een fantastische avond te beleven.

Geniet en ontmoet elkaar in een andere setting en wordt omringd door top entertainment en een voortreffelijk diner! Bekijk de mogelijkheden.

Menu Meesterkok Rudolph van Veen

Meesterkok Rudolph van Veen voorziet Dinnershow Pandora van smakelijke gerechten.

”Dinnershow Pandora is een heerlijk avondje uit waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Wat is er nou fijner dan in goed gezelschap ontspannen aan te schuiven aan een feestelijk gedekte tafel. Terwijl je de hele avond wordt verrast en vermaakt door een wervelende show en intussen ook nog eens lekker eet en drinkt!

Speciaal voor deze gelegenheid stel ik een mooi 3- en 4-gangen menu samen waarin ik vooral probeer rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Geen moeilijk geknutsel, maar gewoon lekker met smaak gekookt. Herkenbare gerechten met hier en daar een vleugje avontuur, want je bent wel uit!”

Artiesten Dinnershow Pandora

Dinnershow Pandora is een complete avond uit! Een spectaculaire Vegas geïnspireerde show met diner en vol herkenbare muziek uitgevoerd door solisten en variété acts.

  • Willemijn de Vries
  • April Darby
  • Michelle Splietelhof
  • Dewi Pechler
  • Omri
  • Sonny Sinay
  • Het Combo Diederick Ensink & Sebas Wolfensberger
Beleef deze ultieme avond zelf met je vrienden, familie of collega’s.

Bron: Dinershow

Speellijst Dinnershow Pandora

Voor u ligt een avond vol passie, verleiding en top entertainment. De Dinnershow speelt meerdere avonden per week.

Dinnershow Pandora: verwacht het onverwachte!

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link