DommelGraaf Theaterproducties

DommelGraaf Theaterproducties

DG Theater brengt een grote variëteit aan voorstellingen naar het theater. Theater maakt gelukkig en DommelGraaf Theaterproducties helpt daar graag aan mee! Met bijzondere, ontroerende en hilarische shows, muziek, toneel en dans. Zij produceren, presenteren en promoten voorstellingen uit de hele wereld.

Of u nu groots entertaint wil worden, of op zoek bent naar verdieping. De voorstellingen toeren langs verschillende podia en komen ook bij u in de buurt. In kleine intieme en vaak onverwacht leuke theaters tot de grote en bekende theaters.

Bedrijven

Ook voor de zakelijke markt hebben zij inspirerende en bijzondere voorstellingen. Arrangementen op maat, besloten voorstellingen, optredens tijdens uw evenement of dagvoorzitters. De mogelijkheden zijn oneindig.

Promoters

In Nederland en Vlaanderen is Impact Entertainment het impresariaat van DommelGraaf Theaterproducties. Daarbuiten werken zij met verschillende lokale promoters. Dit netwerk wordt nog steeds uitgebreid.

Theaters

De voorstellingen van DommelGraaf Theaterproducties komen door het hele land in vele theaters, van Groningen tot aan Limburg en van Friesland tot aan Zeeland.

Producties van DommelGraaf Theaterproducties

Deze voorstellingen zijn in vele theaters te zien in heel Nederland!

Contact gegevens Dommelgraaf en Cornelissen;

Dommelgraaf en Cornelissen
Laagraven 3
3439 LG Nieuwegein
Telefoon: 030-284 4770
E-mail