Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Fuad Hassen – Pareidolia

Fuad Hassen - Pareidolia

Pareidolia

Fuad werd geboren in Asmara (Eritrea) en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen.

Stand-up

In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium, en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. “Fuad heeft bravoure en is een goede verteller” aldus de jury.

Inmiddels is Fuad ontdekt door VARA HumorTV, speelt hij veelvuldig door heel het land en daarnaast is Fuad ook een veelgevraagd presentator op diverse festivals. Daarnaast werkt hij gestaag door aan de basis voor een eigen avondvullend theaterprogramma.

Fuad is een van de finalisten van Cameretten 2013 met een gedeelte uit zijn programma ‘Pareidolia’. Een programma waarmee hij in 2014/2015 in de theaters te zien is.De jury over Fuad “Na een voorzichtig begin pakt Fuad het publiek in met een boeiend programma. Hij is een ontwapenende verteller, en wil ook wat vertellen.

Humor

Met een humoristische reeks sketches neemt hij je mee in een persoonlijk en geëngageerd verhaal over zijn roots en de pareidolia van zijn moeder. Hij krijgt de lachers op zijn hand met de ‘Albino’s uit Albanië’ en zijn betoog over het uitschrijven bij de sportschool als het verbreken van een relatie. Fuad is een comedian die flirt met de klassieke vormen van het cabaret. Interacties met het publiek zijn nog niet altijd even goed afgewerkt, maar hij heeft een aantal sterke grappen en het gemak waarmee hij zich over het podium beweegt geeft de jury veel vertrouwen in zijn toekomst in het theater.”

“Fuad toonde zich veelzijdiger. Al leek hij in eerste instantie wat geïntimideerd door de grootte van de zaal, waardoor de verhalenverteller wat langzaam op stoom kwam. Maar zijn persoonlijke programma ‘Pareidolia’ zat intelligent in elkaar en zijn hilarische sportschoolrelaas wist een vette lach los te peuteren. Hij durfde zelfs een gewaagde Zwarte Pietengrap te maken.” – aldus De Telegraaf.

Speellijst Fuad Hassen

Deze voorstelling is afgelopen. Fuad Hassen gaat met zijn cabaretvoorstelling het hele land door, van Friesland tot Limburg. U kunt Fuad onder andere bekijken in De Rijswijkse Schouwburg en Theater Bellevue in Amsterdam.

Bron: Fuad