Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Guido Weijers – De Oudejaarsconference 2014

Guido Weijers - De Oudejaarsconference 2014

Guido Weijers trekt ook dit seizoen weer vol energie het jaar binnenstebuiten en relativeert met scherpe blik 2014. Hij improviseert, filosofeert en schudt in 90 minuten een heel jaar uit z’n mouw.

Guido geeft 2014 een naam, schiet het af en knalt het uit. Dat wordt een avond verbaal vuurwerk. Niet geschikt voor korte lontjes! Klik hier voor tickets, want live is altijd leuker dan op TV!

Wie is Guido?

Guido is onafhankelijk, experimenteel en non-conformistisch. Zijn shows waren te zien bij de VARA, SBS, de KRO en RTL4. Weijers eet vlees noch vis. Hij wil niet bijdragen aan de zieke bio-industrie.

Guido heeft zwemdiploma A en B en rijbewijs A en B. Guido is agnost. Iedereen mag geloven wat hij wil en hijzelf gelooft in Darwin. Guido duikt, doet aan fitness, fietst, fotografeert en schrijft. Hij heeft een eigen stichting Loens4Life die jaarlijks geld inzamelt voor Stichting AD6 en KWF kankerbestrijding.

Ook is hij lijstduwer voor de PvdD. Niet omdat hij fluffy konijntjes altijd zo zielig vindt, maar Guido vindt ‘leven’ belangrijker dan ‘geld’ en ‘het behoud van de aarde’ belangrijker dan ‘een groeiende economie’…

Guido reisde van Italië tot Nieuw-Zeeland, van Peru tot India, van Mexico tot Australië, van Brazilië tot Afghanistan, tot Thailand tot Cuba, van Amerika tot Maleisië en Indonesië.

Speellijst Guido Weijers

Ook dit jaar doet Guido Weijers weer talloze theaters in het hele land aan. Hij speelt zijn Oudejaarsconference 2014 bijvoorbeeld in het Oude Luxor Theater in Rotterdam en in theater Orpheus in Apeldoorn.

Bron: Guido Weijers