Haarlemmerhout Theater Haarlem

Van Oldenbarneveltlaan 17, 2012 PA Haarlem | 023 – 5311 800 |  Google maps

Haarlemmerhout Theater Haarlem

Het gloednieuwe Haarlemmerhout Theater heeft haar deuren in de lente van 2016 geopend. Dit huistheater met 95 zitplaatsen is uniek gelegen in een lommerrijke omgeving aan de rand van Haarlem en Heemstede.

Het theater is gevestigd in een kapel, die voorheen bekend stond als Nieuw Vredenhof, welke begin jaren ’20 door architect Korringa is ontworpen. Met de oplopende tribune voor 95 personen, de ruime vloeroppervlakte, de gezellig foyer en technische up to date installatie (99% LED lampen), is dit bijzondere theater een toevoeging aan de culturele podia in Haarlem.

Verhuurmogelijkheden Haarlemmerhout Theater Haarlem

Het theater is zeer geschikt voor uw voorstelling of zakelijke bijeenkomst. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur en de Haarlemmerhout is op loop afstand. Mocht u benieuwd zijn wat dit theater voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met op via de eigen website. Prijzen en beschikbaarheid zijn in overleg en geheel afhankelijk van uw wensen. Het theater is niet te huur voor feesten en partijen.

Theaterfoyer Haarlemmerhout Theater Haarlem

Voor aanvang en na afloop van de voorstellingen bent u van harte welkom in de theaterfoyer. U kunt hier genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekker tapbiertje. Zit u graag aan tafel of ploft u liever op één van de banken, de keuze is aan u. Het Haarlemmerhout Theater heet u graag welkom. Het theatercafé is indien gewenst ook geopend tijdens uw activiteit, bedrijfspresentatie, lezing etc. In een persoonlijk gesprek nemen zij graag uw wensen met u door.

Agenda Haarlemmerhout Theater Haarlem

Hier kan het publiek terecht voor verschillende voorstellingen, van cabaret tot muziek. Bekijk snel de agenda voor de gehele programmering.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Haarlemmerhout Theater Haarlem

Van Oldenbarneveltlaan 17
2012 PA Haarlem
T: 023 – 5311 800
E: info@haarlemmerhouttheater.nl

Website

 

Hoe beoordeel jij dit theater?