Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Hart tegen Hart

Hart tegen Hart

Hart tegen Hart, dat is de nieuwe voorstelling van Rick Engelkes. Samen met cabaretier Richard Kemper Rick Engelkes terug het theater in. Rick Engelkes, die drie jaar geleden voor het laatst op het podium stond, gaat het stuk zelf produceren.

Verhaal Hart tegen Hart

Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen en dat gaat er stevig aan toe. In deze relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’ gaan 2 stellen Richard Kemper en Peggy Vrijens de confrontatie aan met Rick Engelkes en Sandra Mattie. Dat levert onverwacht vileine gesprekken en ongemakkelijke situaties op.

Die soms ook weer zó grappig en herkenbaar zijn dat het een beetje pijn doet. Gelukkig maar! Want hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen. Kortom: Het is een vrolijk stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig ‘Hart tegen Hart’ gaat.

Cast Hart tegen Hart

Rick Engelkes speelt samen met cabaretier Richard Kemper in deze voorstelling. Richard Kemper is vooral bekend van het cabaretduo Veldhuis & Kemper. Richard Kemper speelde eerder onder andere in ‘Of de gladiolen‘ en ‘Onder de douche’. Het is de eerste keer dat Kemper als acteur in het theater staat.

De cast bestaat uit:

Hart tegen Hart Cast

  • Richard Kemper
  • Peggy Vrijens
  • Rick Engelkes
  • Sandra Mattie

Speellijst Hart tegen Hart

De voorstelling is afgelopen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?