Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Her Majesty – Déjà vu, a tribute to Crosby, Stills, Nash & Young

Her Majesty - Déjà vu, a tribute to Crosby, Stills, Nash & Young

Her Majesty staat weer in de Nederlandse theaters met hun nieuwste tribute show, dit maal een eerbetoon aan rocksupergroep Crosby, Stills, Nash & Young. Deze rocksupergroep was eind jaren ’60 en begin jaren ’70 een waar begrip in de muziekwereld.

Leden Her Majesty

Her Majesty bestaat uit Bertolf Lentink, Diederik Nomden, Jelle Paulusma, Dirk Schreuders en Bauke Bakker. De leden van Her Majesty hebben hun sporen al ruim verdiend in de muziekwereld, zij speelden onder andere bij Ilse DeLange, Daryll-Ann, Jeroen van der Boom en Krystl.

Her Majesty begon als een Beatles tributeband, de naam ‘Her Majesty’ is ook de titel van de hidden track op het album Abbey Road. Het Beatles show was een groot succes in de Nederlandse theaters, en nu staan zij in de theaters met een tribute show voor Crosby, Stills, Nash & Young.

Her Majesty – Déjà vu tribute show

Her Majesty Deja VuIn ‘Déjà vu’ staat het debuutalbum van Crosby, Stills, Nash & Young centraal. Het gelijknamige album kwam uit in 1969 en was een groot succes. Veel nummers van dit album zijn nog altijd klassiekers. Iedereen is wel bekend met nummers als ‘Teach Your Children’ en ‘Our House’. Her Majesty vertolkt de supergroep op sublieme wijze. Naast het integraal spelen van het debuutalbum van CSN&Y, worden ook verschillende nummers gespeeld van de tijd nog voordat Neil Young in de groep kwam.

Ook is er aandacht voor de bands waarin de leden van CSN&Y zaten, zoals Buffalo Springfield, The Hollies en The Byrds. In de tweede helft van de avond passeren nog verschillende solonummers de revue van David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young. Een aanrader voor iedereen!

Her Majesty - Deja VuRecensie Her Majesty – Déjà vu, a tribute to Crosby, Stills, Nash & Young *****

Theaters in Nederland was bij het optreden van Her Majesty op 13 februari 2016 in De Winsinghhof in Roden.

Lees onze recensie Her Majesty – Déjà vu*****

Speellijst Her Majesty – Déjà vu

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link