Hier is Iris Live

Hier is Iris Live

Comedian Iris Rulkens, bekend van haar ijzersterke imitaties van bekende en onbekende Nederlanders maakt dit najaar haar debuut in het theater.

Hier is Iris Live

In deze luchtige personaltyshow neemt Iris het publiek mee op een reis door haar persoonlijke leven, van kind naar pubertijd tot nu. Ze gooit alle kaarten op tafel en deelt openhartig haar ervaringen. Zo vertelt ze over hoe haar vader verongelukte toen ze nog maar 11 maanden oud was. Voor kleine Iris een valse start met grote gevolgen, waar onder andere haar drang om mensen aan het lachen te maken ontstond.

Hier is Iris Live is een voorstelling vol humor, hilarische typetjes, daddy issues, grappige anekdotes, eerlijkheden, mooie liedjes, herkenbare struggles én een boodschap.

Speeldata Hier is Iris Live

Met Hier is Iris Live maakt ze haar debuut in het theater.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.