Imagine Nation

Image Nation

Imagine Nation is een creatief gedreven producent en initiator van theater-, film- en TV-producties. De onderneming is actief in Europa, de Verenigde Staten en Japan. Imagine Nation legt zich toe op innovatieve en in het oog springende producties, met als doel een nieuwe relatie te leggen tussen publiek en voorstelling.

Imagine Nation onderscheidt zich graag met producties die door het gebruik van nieuwe technologieën, de inzet van multimedia of door hun unieke content afwijken van het bestaande aanbod. De theatervoorstelling ANNE waarin het verhaal van Anne Frank op een geheel nieuwe wijze wordt gepresenteerd is hiervan een voorbeeld. Zo ook APP, de eerste film met een second screen toepassing, die na zijn Nederlandse release nu een remake in de VS krijgt.

In november 2014 kondigde Imagine Nation een samenwerking aan met Hollywood film studio LIONSGATE voor de theaterrechten van The Hunger Games. De wereldprimeur van The Hunger Games als theaterproductie is vanaf het voorjaar 2016 te zien in het nog te bouwen Wembley Theatre bij het Wembley Stadium in Londen.

Imagine Nation is in 2012 opgericht door media-ondernemer Kees Abrahams en Robin de Levita Tony Award winnaar en producent van talloze Broadway voorstellingen.

Producties Imagine Nation

Imagine Nation produceert vernieuwende voorstellingen.

  • Sky 3D – 2016
  • Anne – 2015/2016

 

Contactgegevens Imagine Nation;

Imagine Nation
P.O. Box 80024
1005 BA Amsterdam
E-mail