Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Jandino Asporaat – Van je familie moet je het hebben

Jandino Asporaat - Van je familie moet je het hebben

Judeska is back! Één van Jandino’s meest besproken en hilarische personages is terug in het theater om iedereen tegen de vlakte te klappen van het lachen met zijn voorstelling ‘Van je familie moet je het hebben‘.

Van je familie moet je het hebben

Het kost 1 telefoontje om je familie bij elkaar te krijgen, maar je hebt een mensenleven nodig om er van af te komen. Judeska is in dit stuk onbeschoft grappig, neemt geen blad voor de mond en heeft maar één doel, het beschermen van haar familie, goedschiks of kwaadschiks.

Als ze erachter komt dat het hotel van haar zus in zwaar weer verkeert en zij deze dreigt te verliezen, moet er iemand in de familie opstaan om haar te hulp te schieten. Wie anders dan Judeska, om de problemen nog erger te maken dan ze al ware.

Jandino van je familie moet je het hebbenJandino Asporaat

Jandino kennen we allemaal van TV en ook van de vele voorstellingen in het theater. Steevast uitverkochte zalen.

Lees de biografie van Jandino Asporaat

Typetjes Jandino

Op TV in meerdere shows laat Jandino u wekelijks al zien wat commedy is. De energieke, eigenzinnige brutale Jandino verrast zijn publiek en gasten met spraakmakende sketches. Vele typetjes als Onji, Judeska , Churandy Martina en de sketch ‘Meisje, ik ben boooos’ zijn zeer geliefd geraakt bij de kijkers.

Niet alleen met de Dinoshow is Jandino op de buis ook zijn shows worden ook veelal uitgezonden op TV. Ook in het theater, groot of klein ze zijn snel uitverkocht!

Speellijst Jandino – Van je familie moet je het hebben

De voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

 

 

 

Theaters in Nederland