Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Jandino Asporaat – Hoe dan ook

Jandino Asporaat - Hoe dan ook

Er komt ‘Hoe Dan Ook‘ een nieuwe show. Het gaat ‘Hoe Dan Ook’ spetteren. Hij zal u ‘Hoe Dan Ook’ overdonderen. U gaat ‘Hoe Dan Ook’ genieten. U moet dus ‘Hoe Dan Ook’ komen. Want hij zal er ook zijn. Hoe Dan Ook …!!!

Jandino Asporaat

Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een komeet.‘De Dino Show’ en ‘Raymann is laat’ zijn regelrechte kijkcijferkanonnen ‘Mijn liefde’, zijn duet met Gerard Joling, werd een nummer 1-hit, en zijn spetterende cabaretprogramma ‘De Revue’ trekt volle zalen.

De man met de breedste glimlach van Nederland komt ook nog eens met een gloednieuwe theatershow: ‘Hoe Dan Ook’. Want het gaat hoe dan ook spetteren en hij zal u hoe dan ook overdonderen. U gaat hoe dan ook genieten en moet hoe dan ook komen. Want hij zal er ook zijn. Hoe dan ook.

Jandino komt en zal charmant zijn als altijd, komischer dan ooit, met een messcherpe blik op zijn Antilliaanse roots en een brutale knipoog naar Hollandse eigenaardigheden.

Speellijst Hoe dan ook

Deze voorstelling is afgelopen. Jandino, zonder twijfel de grappigste Antilliaan, en misschien ook wel de meest veelzijdige. Wilt u weten waar Jandino ‘Hoe dan ook’ gaat spelen in Nederland?

Overal waar Jandino komt zijn de voorstellingen snel uitverkocht. Weet waar u koopt! Koop uw kaartje bij het theater.

Jandino reist door heel Nederland! Van Theater de Speeldoos in Vught, Agora theater Lelystad naar Schouwburg het Park in Hoorn en De Harmonie in Leeuwarden.

Bron: Jandino

 

 

 

Theaters in Nederland