Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

JEANS – Wist u dat….

JEANS – Wist u dat….

Jeans is al meer dan 20 jaar de kweekvijver van nieuw talent. Klinkende namen als Lenette van Dongen, Tony Neef, Brigitte Nijman, Laura Vlasblom, Ellen Evers, Antje Monteiro, Bastiaan Ragas, Sophia Wezer, Annick Boer, Roberto de Groot, Jon Vooijs, Pearl Josephzoon, Willemijn Verkaik en nog vele anderen prijkten op de castlists van JEANS van de afgelopen jaren.

JEANS brengt nummers van toen en nu in een geheel eigen jasje en blijft een feest van herkenning voor het theaterpubliek; een lekker ongecompliceerde avond uit en topkwaliteit voor een betaalbare prijs! En dat is ook wat we willen blijven! Het concept blijft hetzelfde maar de uitvoering gaat met de tijd mee; tegenwoordig zijn er aantrekkelijke showkostuums, is er een uitgebreid lichtontwerp.

We hebben hele moderne nummers en toch ook nog de hits van toen op het repertoire staan. De choreografie van Perry Dossett is krachtig en energiek en we zijn nog steeds een belangrijke opstap voor nieuw muzikaal theatertalent!

Daarnaast blijft JEANS zich ontwikkelen; vanaf volgend jaar brengen we naast een fantastisch JEANS25 Jubileumconcert waar alle oudgedienden weer aan zullen treden, en onze 25 (!) Jubileumtournee, een volledig nieuwe productie op de planken. We gaan we weer helemaal terug naar onze roots en geven tegelijkertijd gehoor aan de vraag van ons hedendaagse publiek: JEANSKidz! Een JEANS-show voor en door Kidz!

Na regionale audities in december 2014 zullen vanaf januari 2015 per regio 8 jonge performers klaargestoomd worden voor het eerste theaterseizoen 2016/2017 door zang & dans professionals uit het vak. Dit alles onder bezielende leiding van de bekende (oud-JEANSster) Sophia Wezer. JEANSKidz wordt een professionele, hedendaagse JEANS-show met een sterke regionale “touch”; regiotalenten in hun eigen provincie, op de planken van hun eigen theaters, voor hun eigen familie, vrienden en klasgenootjes!

Bekijk hier de nieuwste show van Jeans – Tropical Heat.