Jeugdcultuurfonds

In Nederland groeien meer dan 400.000 kinderen op in armoede. Als er thuis géén geld is voor muziek- of balletles, voor tekenclub of Jeugdtheaterschool, is er voor deze kinderen in Nederland het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds vormt samen met het Jeugdsportfonds sinds 2017 ‘Stichting Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Nederland.’.

Theaters In Nederland en Caja Media ondersteunen de Stichting Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds Nederland door middel van het doneren van een deel van de inkomsten.

Wat wil de Stichting Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds Nederland?

Kunst is goed om te doen, voor alle mensen en voor kinderen in het bijzonder. Stichting Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds Nederland wil financiële drempels weghalen om zo ook kinderen in achterstandsposities de gelegenheid te geven om mee te doen door middel van actieve kunstbeoefening. Ze stimuleert daarmee de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in achterstandsposities. Bovendien draagt de stichting daarmee bij aan een creatieve en innovatieve samenleving. Theaters In Nederland draagt haar steentje bij door een deel van de inkomsten te doneren aan deze stichting.

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina