Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Karel de Kok en de verjaardag van Sinterklaas

Karel de Kok en de verjaardag van Sinterklaas

Dit jaar vieren Karel de Kok en zijn vrienden hun 10 jarig jubileum met een splinternieuwe kinderklucht vol grappen en grollen voor de hele familie.

Verrassingsfeest

Ook dit jaar ontvangen de vrolijke vrienden niemand minder dan Sinterklaas op hun kasteel. Want wat zou het Sinterklaasfeest zijn zonder bezoek van de goedheiligman zelf? Het kasteelpersoneel heeft zich voorgenomen om de Sint dit jaar eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas, die normaal druk bezig is met het uitdelen van cadeaus, wordt ditmaal zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots vreemde dingen gebeuren op het kasteel. Het grote verrassingsfeest dreigt behoorlijk in het water te vallen.

Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen? Of is Sinterklaas dit keer nog lang niet jarig…? De altijd vrolijke Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien staan al ruim een decennium lang garant voor onbedaarlijke humor voor jong en oud. De combinatie van humor en vrolijke, swingende muziek maken de voorstelling tot een echte ‘kinderklucht’!

Meet & Greet

Na de voorstelling komen de Sint en zijn Pieten natuurlijk nog even langs in de foyer voor een Meet & Greet met het publiek.

Bron: VanHoorneJunior

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link