Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Karin Bloemen – Witte Nar

Karin Bloemen - Witte Nar

In een scène van haar show Kameleon zei Karin Bloemen dat ze vijftien jaar later in de goot zou eindigen – of in de karaokebar van Gerard Joling natuurlijk, tussen alle andere verzopen artiesten.

Die vijftien jaren zijn voorbij. Is ze inderdaad aan de drank? Treedt ze in de voetsporen van vedettes als Janis Joplin en Amy Winehouse?

Hoe lang heeft ze nog, en is ze eigenlijk nog wel in staat om op te treden? Of is La Bloemen in haar hart nog steeds die keurige, verantwoordelijke huismoeder met een drukke baan in het theater?

In Witte Nar, een bijnaam die ze kreeg omdat ze ook als kind al zo fijn kon sarren en narren, krijgt u antwoord op al deze nijpende vragen. Verpakt in een show zoals u die van haar gewend bent, en begeleid door haar al even geweldige band!

De Witte Nar komt onder andere in Junushoff, Castellum, Theater de Storm en Theater Figi, kortom Karin Bloemen reist heel Nederland door!

Kerst met een grote K

Dit jaar pakt La Bloemen zo vlak voor de kerstdagen groots en kerstachtig uit. Voor ‘Kerst met een grote K’ haalt zij van alles van stal: speciale gasten als Irene Moors, zangeres Leona Phillipo (winnares The Voice), nieuwslezeres Margreet Spijker (voor een fijn absurd nieuws-jaaroverzicht), haar backing vocals en 7-koppige live band. Hartverwarmend en onvergetelijk! Uiteraard met La Bloemen’s gebruikelijke toeters en bellen. Bekijk hier ook meer informatie over deze voorstelling.

Bron: labloemenSpeeldata: Klik hier voor de speeldata