Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Lang zullen we leven in Concert

Lang zullen we leven in Concert

Ouder worden is niet meer wat het geweest is

  • Vijftig jaar geleden was je met veertig al bejaard.
  • Nu is veertig het nieuwe dertig, Vijftig het nieuwe veertig.
  • We leven langer, gezonder, vitaler.

Er is een subcultuur van ouderen ontstaan die niet meer weg te zetten op basis van oude vooroordelen met de leeftijd als voornaamste beperkende factor. Een groep die positief in het leven staat, geniet van het leven en open-minded zijn. Ze groeiden op in de jaren zestig. De jaren van protest en verandering.

Lang zullen we leven (het concert)

Artiesten die geen introductie meer nodig hebben omdat we er allemaal mee groot zijn geworden. Sandra Reemer, Frans Mulder en Gerrie van der Klei. Ze zingen nog steeds – en hoe. In dit programma zingen ze samen met een topband een avond lang over het leven na de midlife crisis in al zijn wonderbaarlijke facetten. Een avond die nu eens niet gaat over jonger, sneller, beter, maar over wijzer, leuker, mooier.

Alle liedjes zijn fonkelnieuw en geschreven door een ijzersterk collectief van tekstschrijvers en componisten (onder anderen Hans Vermeulen, Ruud Bos, Jan Boerstoel, Jeroen Kramer, Mylou Frencken, Frans Ehlhart, Onno Krijn en Rob Crispijn).

Zo worden de levensfases bezongen van de steeds jongere babyboomers met al hun ontroerende, bizarre en confronterende momenten. Lang zullen we leven viert het leven met alles erop en eraan en is daarmee een uniek theaterconcert over een hilarisch en pijnlijk actueel thema.

Idee en samenstelling: Leoni Jansen en Janke Dekker

Cast

  • Sandra Reemer
  • Gerrie van der Klei
  • Frans Mulder

Binnenkort meer nieuws!

Speellijst

Binnenkort wordt de speellijst bekend gemaakt.

Bron: Janke Dekker Producties