Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

LIESBETH de Musical

Liesbeth List de Musical

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment presenteert een biografische musical LIESBETH, over het leven en de carrière van Liesbeth List.

LIESBETH de Musical

De musical LIESBETH gaat het levensverhaal van dit icoon Liesbeth List. Als kind werd Liesbeth geïnterneerd in een Jappenkamp met haar moeder die na de bevrijding zelfmoord pleegt, daarna werd ze opgevangen door pleegouders op Vlieland en op late leeftijd kreeg Liesbeth toch nog een dochter van haar grote liefde. Daarnaast is er dan nog die ongelofelijke carrière met veel hoogtepunten maar ook moeilijke periodes. Met repertoire van onder andere;

  • Musical Liesbeth ListShaffy
  • Brel
  • Aznavour
  • Theodorakis
  • Piaf
  • Frank Boeijen

Ook Liesbeth haar vele televisie- en toneelrollen, gouden platen, Edisons, persprijzen in Montreux en diverse officiële onderscheidingen zorgen voor genoeg materiaal om een prachtige musical te presenteren voor het publiek. Liesbeth List: “Ik vind het een wonder dat dit mij mag overkomen. Ik heb er geen woorden voor.”

Liesbeth List

Liesbeth List verteld graag over haar leven en over de biografische muscial Liesbeth. 

Cast

Renée van Wegberg speelt de hoofdrol in de musical over het leven van Liesbeth List. Naast Renée van Wegberg spelen, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster ook in deze musical.

Hans Cornellissen

Artistiek directeur Hans Cornelissen over de musical: “Naast onze ambitie om internationale titels in de theaters te brengen blijven we in eigen huis nieuwe producties ontwikkelen, zoals voorheen musicals over andere sterke vouwen zoals Hannie Schaft in Het meisje met het rode haar, Kniertje in Op Hoop van Zegen, Mary Servaes in De Zangeres zonder naam en Blonde Greet in Wat zien ik?! en nu dus deze musical over List.”

DommelGraaf en Cornelissen klein logoDommelGraaf & Cornelissen Entertainment

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment wil een breed publiek verrassen met nieuwe musical- en toneelproducties of bijzondere bewerkingen van bestaande stukken. Lees meer over DommelGraaf & Cornelissen Entertainment Bron: Dommelgraaf & Cornelissen Foto: Eddy Posthuma de Boer

Speellijst LIESBETH

Deze voorstelling is afgelopen.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen