Louise Korthals – Korthals in stukken (try-outs)

Louise Korthals - Korthals in stukken
Ze is terug. Korthals behoort tot de absolute cabarettop. ‘Cabaret 2.0!’, werd geschreven na haar laatste voorstelling. Met haar prachtige liedjes, lef en imponerende spel won ze alle grote prijzen die er te winnen vallen binnen haar vakgebied, waaronder de Poelifinario voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

Louise Korthals – Korthals in stukken (try-outs)

Maar Korthals functioneert beter in stukken dan als geheel, zoveel is duidelijk. En ze heeft sterk de indruk dat dat ook steeds meer voor de wereld geldt. Daarom gaat ze op reïntegratietournee, finally, om te reïntegreren met zichzelf en met de wereld. Om te kijken of er nog wat te redden valt, want dat voelt toch minder lullig dan gered wórden. Met de ijdele hoop één avond volledig te zijn. Een muzikale en theatrale ode aan alles wat onaf is.
 
Want laten we eerlijk zijn, is het allemaal niet één grote try out?
 
Pers over eerdere voorstellingen
 
‘Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’ – Telegraaf
 
‘Louise Korthals is een megatalent’ – de Volkskrant
 
‘Met haar zangtalent, humorvolle observaties, poëtische teksten en sterke spel pakt ze je volledig in’ – Telegraaf
 

Speeldata Louise Korthals – Korthals in stukken (try-outs)

Louise Korthals – Korthals in stukken reist langs vele theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.