Matroesjka – Eeuwig Vlees

Matroesjka - Eeuwig Vlees

Matroesjka en hun voorstelling Eeuwig Vlees is een voorstelling die klaar is voor de slacht. Durft u het aan?

Matroesjka – Eeuwig Vlees

Jihad-sletjes. Botox-bejaarden. Doorgesnoven goochelaars. Verontrustende datingshows. In Eeuwig Vlees speelt Matroesjka alsof hun leven ervan afhangt. Wat kun je anders? Het is tenslotte eten of gegeten worden. Met rauwe humor, schrijnende sketches en sappige technobeats draait Matroesjka alles en iedereen door de gehaktmolen. Hun personages zetten je wereld op z’n kop en hun spatzuivere zang brengt je gegarandeerd in hemelse sferen. Eeuwig Vlees is een bloedstollende voorstelling die botten kraakt, harten smelt maar bovenal onsterfelijk grappig is.

Matroesjka is klaar voor de slacht.

Matroesjka

Dames MatroesjkaMatroesjka (Lisa Loeb en Janneke Rinzema) is hét technocabaretduo van Nederland.

Matroesjka bestaat uit Lisa Loeb en Janneke Rinzema. Ze leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam, waar zij beiden cum laude afstudeerden in de richting jazz-zang. Tussen de zanglessen door ontdekten ze een gemeenschappelijke liefde voor zwartgallige humor en vunzige beats. Toen ook nog eens bleek dat ze allebei perfect een Russische internetbruid kunnen imiteren, besloten ze als duo verder te gaan. Matroesjka was geboren.

Matroesjka in Aanstormend

Naast hun eigen voorstelling spelen de dames van Matroesjka ook geregeld in de voorstelling #Aanstormend. In #Aanstormend brengt Bos Theaterproducties diverse talenten bij elkaar naar het theater voor een spannende avond cabaret.

De pers over Matroesjka

Op beestachtige wijze wonnen ze in 2014 de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. “Ronduit grappig!”, keurmerkte het NRC Handelsblad de twee. “Zeer muzikaal en zeer intelligent”, spieste de Volkskrant. Het Parool vleeshaakte daarop in: “Matroesjka speelt op hoog niveau”. De Telegraaf ging helemaal tot op het bot en riep “dit energieke en eigenzinnige duo” uit tot grote cabaretbelofte.l

Speellijst Matroesjka – Eeuwig Vlees

Deze voorstelling is afgelopen.

Met Eeuwig Vlees laten de dames van Matroesjka zich in veel theaters in Nederland zien. Uiteraard gaan ze naar Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg en naar de andere provincies in Nederland.

Bron: BostheaterproductiesMatroesjka

[rwp-review id="0"]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link