Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Maya Show – Studio 100

Maya show

Voor de allerkleinsten brengt Studio 100 De Maya Show, een kleurrijk en spannend avontuur van Maya de Bij en haar vriendjes.

Maya en de pollenbollen

Het is vandaag een belangrijke dag op de bloemenweide, want vandaag wordt de bij gekozen die dit jaar het eerste stuifmeel van de grote bloem mag proeven. De Koningin besluit Maya aan te wijzen om deze eervolle en belangrijke taak te vervullen.

Maar dan blijkt dat Maya heeft vastgezeten in het web van Thekla, de spin waardoor haar vleugels door het spinnenrag aan elkaar plakken. Maya kan niet meer vliegen! En kan dus ook niet bij het stuifmeel van de grote bloem komen!

Alle vriendjes proberen haar te helpen, maar zal het lukken om Maya weer te laten vliegen?

Maya Show – Studio 100

Studio 100 produceert al decennia lang shows speciaal voor kinderen. Iedereen kent K3 en Bumba en de Prinsessia Show van TV. Voor kinderen komen dromen uit! Studio 100 gaat ook met het allerliefste bijtje Maya naar de Nederlandse theaters.

Bron: Studio 100

Gerelateerde artikelen

bumba showBumba Show

Wil jij net als Kleine Loes meedromen en meelachen met de grapjes van Bumba en Bumbalu? Zet dan je leukste clownsneus op en laat van je horen! Bumbaloe!

Lees meer over de Bumba Show

Speellijst Maya en de pollenbollen

Maya-Show van Studio 100 is er voor de allerkleinste theater liefhebbers. Ga mee met jouw grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste televisie bij: “Maya en de pollenbollen“.

Bekijk snel de speellijst van de Maya Show. Koop uw kaarten bij het theater

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?