Moeders en Zonen

Moeders en Zonen

In Moeders en Zonen spelen Anne-Wil Blankers en Paul de Leeuw en Freek Bartels samen in het theater met de Nederlandse bewerking van de Broadway-voorstelling Mothers and Sons. De Nederlandse versie genaamd Moeders en Zonen wordt geregisseerd door Job Gosschalk.

Het verhaal Moeders en Zonen

In de Broadwayhit ‘Mothers and Sons’ volgen we een moeder Katherine (Anne Wil Blankers) die de ex-partner Cal (Paul de Leeuw) van haar overleden zoon bezoekt. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar aan aids overleden zoon, gaat Katherine de confrontatie aan met Cal. Cal is inmiddels getrouwd met een andere man en heeft een zoon; iets wat 20 jaar geleden ondenkbaar was. Moeders en zonenNa jaren van zwijgen en het wegstoppen van emoties én zichzelf, wordt Katherine uitgedaagd om onder ogen te zien hoe de samenleving is veranderd..

De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving. Het oorspronkelijke script is van schrijver Terrence McNally, die eerder ook Kiss of the Spider Woman schreef.

Cast Moeders en Zonen

Paul de Leeuw speelt samen met Anne-Wil Blankers die onder andere ook speelde in Soldaat van Oranje, Madame Rosa en Een Sneeuw en met Freek Bartels.

Moeders en Zonen is geproduceerd door Kemna Theater en Senf Theaterpartners.

Bron: Senf

 

Speellijst Moeders en Zonen

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link