Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Een avond met Dorus

Musical Een avond met Dorus

Een musical over het leven van Tom Manders en zijn alter ego DORUS. Dorus bij De Marine, Speel De Clown, De Krokus en de Hyacint, De Figaro Parodie en uiteraard Twee Motten.

Allemaal liedjes die niet meer weg te denken zijn uit ons collectieve geheugen. En allemaal liedjes van een icoon uit de Nederlandse theater- en televisiegeschiedenis: DORUS, de alom geliefde en meest bekende zwerver van Nederland.

Musical Dorus cast

In EEN AVOND MET DORUS kruipt Henk Poort in de huid van de beminnelijke Dorus in het theatertje dat hem voor altijd beroemd heeft gemaakt: Saint Germain des Prés. dorus henk poortNaast Dorus maken we tevens kennis met de persoon Tom Manders. Een ambitieuze man die steeds meer wil en op zijn pad niemand anders dan zichzelf vertrouwt en daarom alles zelf wil doen. We zien hoe een snor en brilletje als vermomming, hem eerst zijn vrijheid bieden, maar hem langzaam gevangen zetten.

Johnny Kraaijkamp jr. gaat de rol van Kees Manders spelen, de broer van Tom Manders, beter bekend als zwerver Dorus.
“Het mooie van mijn leeftijd is dat ik hoor bij de generatie die is opgegroeid met Dorus”, zegt Kraaijkamp enthousiast over zijn rol. “Zijn legendarische optreden met dat meisje dat maar ‘Poesie mauw’ bleef zingen, maar natuurlijk ook het eigen repertoire van Tom Manders, Twee Motten, Bij de Marine en Op M’n Ouwe Regenjas.

Nostalgie

EEN AVOND MET DORUS is een nostalgische avond die herinneringen aan vervlogen tijden doet herleven. Producent Albert Verlinde maakte eerder vergelijkbare biografische musicals zoals Ramses, Toon en Sonneveld, dus dat belooft wat!

Speellijst Een avond met Dorus

Een Avond met Dorus zal in veel theaters in meerdere provincies te zien zijn, onder andere komen ze in Drenthe, Gelderland,Flevoland, Limburg en Zeeland maar bent u benieuwd naar de hele speellijst van Een Avond met Dorus?

Bron: Albert Verlinde Entertainment

Naast Een avond met Dorus brengt Albert Verlinde Entertainment nog een aantal producties naar de theaters in Nederland.