Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Hartsvrienden

Musical Hartsvrienden

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden.

Beiden groeien op in totaal verschillende milieus, maar er ontstaat toch een hechte vriendschap tussen de twee jongens, die niet weten dat ze broers zijn.
Hun wegen scheiden regelmatig, maar het lot brengt hen ook weer bij elkaar. Uiteindelijk lopen de spanningen hoog op, niet in de laatste plaats door de liefde die beiden koesteren voor jeugdvriendinnetje Linda en het verschil in sociale klasse.

Succes

De musical Blood Brothers is al jaren een ongelooflijk succes in onder meer het Verenigd Koninkrijk en Amerika. Met zijn meer dan vijftien miljoen bezoekers ontving deze musical vele prijzen, waaronder drie Olivier Awards.

Nu is er de Nederlandse bewerking van deze musicalklassieker, en die is behoorlijk opgepoetst! Rapper Yes-R is de verteller van het verhaal, hij neemt ons mee langs alle grote vraagstukken in deze musicalhit.

Het is de derde keer dat deze musical in Nederland wordt uitgebracht. Uniek is dat Eddy Habbema, net als in 1989 en 1998, de regisseur van deze voorstelling zal zijn.

Musical hartsvrienden cast

Speellijst

Hartvrienden tourt vanaf januari 2015 door heel Nederland. Zo komen de hartsvrienden onder andere in Hoogeveen, Maastricht, Zaandam en Drachten. Bent u

Bron: Van Lambaart