Musical Lach of ik schiet

Musical Lach of ik schiet

Musical Lach of ik schiet
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Project V

Voor de vijfde keer is het Project V, in samenwerking met Stichting Pulp Producties, gelukt om een cast met bekende acteurs samen te stellen voor hun nieuwe comedy Lach of ik schiet. ‘Project V is begonnen als initiatief van Hein Gerrits en is inmiddels de verzamelnaam voor een groep vrienden die allemaal werkzaam zijn in het theatervak,’ vertelt producent Eva van Dieën.

‘Gedurende het seizoen werken zij door heel Nederland aan de meest uiteenlopende voorstellingen. Maar uit pure liefde voor het theater komen we in de zomer samen om een nieuwe Nederlandse musical comedy te maken. En daar ontvangen we geen geld voor.’ De theatermakers hebben inmiddels een naam hoog te houden. Lach of ik schiet is inmiddels hun vijfde productie. Eerder waren ze verantwoordelijk voor de theatershows Alles of Iets, Doodgelukkig, Er was eens en Handjes in de Lucht.

Verhaal Lach of ik schiet

Lach of schiet gaat over vier mensen die veroordeeld zijn voor verschillende, maar kleine vergrijpen. Allen hebben een taakstraf van één week gekregen; ze moeten zes dagen als clown optreden, voor zieke kinderen en oude van dagen. Lijkt simpel, maar voor deze vier mensen een heuse straf. Zij zijn namelijk het liefst met zichzelf bezig. Toch zetten ze de tanden op elkaar en gaan aan de slag. Neusjes, grote schoenen, schmink, pruiken en gekke loopjes. Want om een verblijf in de gevangenis te voorkomen, doen zij alles…

Cast Lach of ik schiet

In deze nieuwe comedy spelen;

  • Alexandra Alphenaar
  • Anouk van Nes
  • Ara Halici
  • Hein Gerrits
  • Daphne Flint

Alle acteurs werken belangeloos mee aan deze productie.

Alexandra Alphenaar schreef een column op web.avrotros.nl onder andere over de voorstelling Lach of ik Schiet. Voor het script en de liedteksten hebben de makers Allard Blom bereid gevonden om mee te werken. Zowel in Nederland als in België heeft Allard diverse Musical Awards mogen ontvangen voor zijn teksten en bewerkingen van bekende musicals als Wat zien ik?, The Full Monty, Op Hoop van Zegen en Dik Trom.

Dick van den Heuvel regisseert wederom en Jeroen Sleyfer componeert, speciaal voor deze voorstelling, nieuw Nederlandstalig repertoire.

Theaterstudio Amsterdam

Lach of ik schiet is te zien van donderdag 18 juni tot en met maandag 22 juni 2015 in Theaterstudio Amsterdam.

Bestel uw kaartjes bij het theater.

Musical Lach of ik schiet
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link