Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musicals in Concert – Live on Tour

musical in concert live on tour

Aankomend theaterseizoen 2016-2017 brengt Stage Entertainment Musicals in Concert – Live On Tour voor het eerst naar de 6 grote theaters in Nederland. Stage Entertainment presenteert een unieke concert show met artiesten welke in een intieme concertsetting de mooiste songs uit het musicalrepertoire ten gehore zullen brengen.

De artiesten van Musical in Concert – Live On Tour worden begeleid door een live band onder leiding van Bernd van den Bos. De grootste hits uit onder andere; Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked en natuurlijk The Bodyguard passeren de revue. Ook het Nederlandse repertoire van Wim Sonneveld en Annie M.G. Schmidt komt voorbij. En uiteraard mogen swingende jukebox-musicals als Mamma Mia! en Jersey Boys niet ontbreken.

Artiesten Musicals in Concert – Live on Tour

Niemand minder dan;Musicals in Concert

gaan de bezoekers een avond een heerlijk en vooral swingende avond verzorgen.

“Musicals in Concert – Live on Tour is een unieke kans om van dichtbij te genieten van onvergetelijke musical songs, gezongen door een keur aan topsolisten. In een gloednieuw, intiem theaterconcert brengen zij de mooiste hits uit musicals ten gehore. Ik ben er van overtuigd dat de veelzijdige topcast, aangevoerd door grande dame Simone Kleinsma, het publiek een fantastische avond uit gaat bezorgen.” Aldus Albert Verlinde

BackStageNow

Tijdens de fotoshoot sprak BackStageNow met Tony Neef, Carolina Dijkhuizen, Vajèn van den Bosch, Jim Bakkum, Stanley Burleson en Simone Kleinsma.

Speellijst Musicals in Concert – Live on Tour

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?