Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Op bezoek bij meneer Green

Op bezoek bij meneer Green

Op bezoek bij Meneer Green is een toneelklassieker over oud zijn, en een straf tegen wil en dank vervullen. Jeff Barons Op bezoek bij meneer Green, dat sinds de wereldpremière in 1996 in 45 landen werd opgevoerd.

Over de voorstelling

Twee mannen krijgen tegen wil en dank met elkaar te maken. De 86-jarige weduwnaar meneer Green leeft teruggetrokken in zijn flat als er een jonge zakenman op zijn stoep staat. De man heeft een taakstraf. Zes maanden lang moet hij meneer Green wekelijks bezoeken. Geen van beide mannen zit op de bezoekjes te wachten, maar gaandeweg blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten.

Cast Op Bezoek bij Meneer Green

Deze klassieker op toneel met;

  • Bram van der Vlugt
  • Oren Schrijver

In On Golden Pond speelde Bram van der Vlugt vorig jaar een geniale oude mopperkont; vilein en bot, maar daaronder toch liefdevol. ‘Van der Vlugt speelt een puntgave rol,’ oordeelde Het Parool dat de voorstelling vier sterren gaf.

Oren Schrijver speelde onder andere in de musicals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat maar ook in Soldaat van Oranje en The Normal Heart.

Speellijst Op bezoek bij Meneer Green

Deze voorstelling is afgelopen.

In 2000 werd dit toneelstuk ook opgevoerd, dit bekroonde toneelstuk voor twee acteurs is een bitterzoete komedie die zich ontwikkelt tot een prachtig drama.

Na de première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag maakt de voorstelling een tournee door Nederland. De cast reist naar vele provincies waaronder;

Bron: Van Lambaart

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link