Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

PIPPIN Broadway aan de Amstel

PIPPIN Broadway aan de Amstel

De originele Amerikaanse voorstelling PIPPIN Broadway aan de Amstel is exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Daarmee is Nederland ook het eerste Europese land waar PIPPIN te zien is.

Broadwayshow

De Broadwayshow PIPPIN is een duizelingwekkende musical vol buitengewone acrobatiek, adembenemende stunts, theatermagie en muziek van Wicked-componist Stephen Schwartz. PIPPIN is geregisseerd door Tony Award-winnaar Diane Paulus (Cirque du Soleil) en was de grote winnaar op het Tony Award gala in 2013 , waar de voorstelling maar liefst vier Tony awards won.

PIPPIN Broadway aan de AmstelDe voorstelling vertelt het verhaal van Pippin die op zoek is naar zichzelf en de zin van het leven. Deze “eye-popping razzle dazzle” (New York Post) komt met de originele Amerikaanse cast voor de eerste keer naar Europa en is vijf weken exclusief te zien in Carré.

“Dazzling and awe inspiring” – New York Times
“Everything you could dream of in a musical” – Daily News
“Sensational” – New York Post

Het verhaal PIPPIN

PIPPIN vertelt het coming-of-age verhaal van Pippin die op zoek is naar zichzelf en nog niet precies weet hoe hij zijn leven wil gaan leiden. Zeker is wel dat het bijzonder moet zijn. In zijn zoektocht naar dat buitengewone probeert hij verschillende dingen uit: hij gaat het leger in, probeert de macht te grijpen en experimenteert met seks, drugs & rock n’ roll.

PIPPIN is een visueel sprookje dat vol zit met knipogen naar onze moderne levens en de manier waarop we daar tegenwoordig invulling aan geven.

Facebook

Geef hier aan dat je erbij bent en volg de PIPPIN Facebookpagina om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom PIPPIN.

Cast PIPPIN

De cast van PIPPIN bestaat uit gerenommeerde theater-, film- en tv-acteurs en (ex-Cirque du Soleil-) acrobaten.

  • Kyle Dean Massey
  • Gabrielle McClinton
  • John Rubinstein
  • Adrienne Barbeau
  • Sabrina Harper
  • Erik Altemus
  • Bradley Benjamin

Het ensemble bestaat uit Jessica Balun, Keven Langlois Boucher, Jonah Broscow, Stephen Brower, Mark Burrell, Matthew deGuzman, Brian Flores (alternate Pippin), Laura Hall, Nicolas Jelmoni, Anna Kachalova, Alan Kelly, Roman Khayrullin, Ben Krieger, Nico Maffey, Colton Maurer, Charlotte O’Sullivan, Stephen Sayegh, Anna Schnaitter, Katie Smith, Aléna Watters, Kate Wesler en Borris York.

Speellijst PIPPIN Broadway aan de Amstel

Deze voorstelling is afgelopen.

De high flying hitmusical PIPPIN is de eerste voorstelling in Carré’s nieuwe traditie ‘Broadway aan de Amstel’. Jaarlijks brengt Carré onder deze noemer één van de meest toonaangevende producties van Broadway naar Nederland.

Weet waar u koopt: koop uw kaarten alleen bij Carré of bij de aangegeven officiële verkooppunten.
De voorstelling is in het Engels en wordt niet boventiteld.

Speelduur: 2 uur 45 min incl pauze

Gerelateerde artikelen

Broadway aan de Amstel

Broadway aan de Amstel

Koninklijk Theater Carré brengt vanaf 2016 elk jaar een Broadwayproductie naar Nederland.

Lees ook: Broadway aan de Amstel in Carré

Recensie PIPPIN

Theaters in Nederland was bij de Europese première van PIPPIN. Het was een waar spektakel en een aanrader voor iedere musicaliefhebber. Bekijk onze recensie!

Lees ook: Recensie PIPPIN