Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht is op het moment niet meer beschikbaar.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Priscilla, Queen of the Desert – Musical

Priscilla, Queen of the Desert - Musical

Priscilla, Queen of the Desert komt voor 2 weken exclusief in Nederland in samenwerking met Van Lambaart Entertainment en RTL Live Entertainment.

Exclusief in Nederland

In november 2015 komt ‘the best night out ever’ naar Nederland! Voor een periode van slechts twee weken van 10 – 22 November 2015 presenteert Van Lambaart Entertainment in samenwerking met RTL Live Entertainment de originele Engelstalige cast van Priscilla, Queen of the Desert – the musical, exclusief te zien in Carré Amsterdam.

Het publiek kan dus slechts eenmalig genieten van West-End kwaliteit in Nederland.

Pricilla Queen of the dessertPRISCILLA, Queen of the Desert is een hartverwarmend, opbeurend avontuur van drie vrienden die met een oude bus (ze noemen de bus Priscilla) op zoek gaan naar liefde en vriendschap en uiteindelijk meer vinden dan ze ooit had kunnen dromen.

 

Showbizz spektakel

PRISCILLA is een met dans en disco tunes gevulde musical met disco klassiekers zoals ‘It’s raining men’, ‘I will survive’, ‘Girls just wanna have fun’ en weet met haar ongelooflijk fantasierijke en over-the-top kostuums, make-up en dansnummers je non-stop vast te houden en energie te geven.

Naast het showbizz spektakel brengt de musical ook een diep, zelfs ontroerend verhaal over het belang van vriendschap en familie. PRISCILLA is dé hit musical van dit decennium met een breed scala aan emoties.

Disco Klassiekers

Priscilla the musicalMet een duizelingwekkend aanbod van meer dan 500 bekroonde kostuums, 200 buitengewone jurken en een hitparade van disco klassiekers, is deze uiterst frisse en grappige musical letterlijk een reis naar het hart van FABULOUS!

 

Bron: Van Lambaart – Pricilla the musical

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link