Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Richard Groenendijk – Met de mantel der liefde

Richard Groenendijk - Met de mantel der liefde

Hilarische verhalen in een personality show. Een voorstelling die u niet mag missen!

Met zijn vorige solovoorstelling ‘Alle Dagen’ won Richard Groenendijk de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. Sindsdien kwam de carrière van deze duizendpoot in een stroomversnelling. Meer dan 230 keer speelde hij de winnende voorstelling door het land, hij maakte een eigen CD en is inmiddels een graag geziene gast in diverse radio- en televisieprogramma’s.

Zo was Richard één van de smaakmakers in de jubileumeditie van BNN’s ‘Ranking the Stars’ panellid van het satirische ‘Volgende Week’ en is hij vaste tafelgast in ‘RTL Late night’. En deed hij onder andere mee in ‘Wie Ben Ik’.

Met de Mantel der Liefde

Toch ligt Richards hart in het theater en dat zal altijd zo blijven.
Wederom is deze show een echte personality show met hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige nummers. “Op zijn allerbeste momenten is hij een moderne Toon Hermans” schreef het Parool. “Hij staat op het toneel als een vorst” voegde de Volkskrant eraan toe. ‘

Interview NRC

Als de mensen nu maar niet denken dat het een zwaarmoedig programma is, zegt Richard Groenendijk na afloop van het gesprek. Heeft hij niet te veel gepraat over hoe belangrijk die twee serieuze thema’s zijn voor zijn nieuwe cabaretshow Met de mantel der liefde? Die is toch ook echt om te lachen.

Speellijst Met de Mantel der Liefde

Deze voorstelling is afgelopen. Richard Groenendijk komt in veel theaters in Nederland. Je kunt zijn voorstelling bijvoorbeeld bekijken in onder andere;

Met de mantel der liefde’ van Richard Groenendijk, een voorstelling die u niet mag missen…!

Bron: Richard Groenendijk

Een klein stukje typisch Richard…