Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Sesamstraat Theater – Bonte avond in Sesamstraat (2+)

Sesamstraat Theater - Bonte avond in Sesamstraat (2+)

Laat je speelgoed staan, schuif gezellig aan voor Sesamstraat! Bert, Ernie, Elmo en de andere bewoners van Sesamstraat staan weer in de Nederlandse theaters met hun allernieuwste show ‘Bonte avond in Sesamstraat’.

Sesamstraat TheaterDe Sesamstraatbewoners komen met een spiksplinternieuwe feestelijke voorstelling naar het theater, want Sesamstraat bestaat in Nederland 40 jaar! Wereldwijd stimuleert Sesamstraat kinderen tot het ontdekken en ontplooien van hun volop aanwezige talenten. In een komische, warme en vrolijke voorstelling met veel mooie liedjes zijn de Sesamstraatbewoners ook op zoek naar hun eigen talent.

Iedereen wil een mooi optreden verzorgen en heeft zijn eigen manier om dit voor elkaar te krijgen. Ze ontdekken hun eigen talenten om te zorgen voor een onvergetelijk feest aan het einde van de voorstelling. Natuurlijk kun je Bert, Ernie en hun vriendjes na afloop ontmoeten in de foyer voor een mooie foto of een dikke knuffel.

Speellijst Bonte avond in Sesamstraat (2+)

Deze voorstelling is afgelopen. Bert, Ernie, Pino en alle andere Sesamstraatvriendjes spelen in theaters door heel Nederland. De voorstelling ‘Bonte avond in Sesamstraat’ is onder andere te zien in Theater de Schalm, Cultuurhuis de Klinker en De Rijswijkse Schouwburg. Komt dat zien!

Bron: Sesamstraat theater
Afbeelding: Theater de Schalm

 

 

 

 

Theaters in Nederland