Simon Keizer – Ik & Simon

Simon Keizer - Ik & Simon

In zijn soloprogramma ‘Ik & Simon’ staat Simon voor het eerst zonder Nick op de planken. Een primeur! Na jarenlang met zijn vriend Nick Schilder op het podium te hebben gestaan, is het tijd voor verandering.

Ik en Simon

Achter de titel van zijn programma ‘Ik & Simon’ gaat veel schuil. Niet alleen is het een knipoog naar zijn duoschap, maar meer nog verklapt de titel dat de show heel persoonlijk zal zijn. Op een vooral vertellende manier zal hij zijn visie op momenten uit zijn leven delen. De ene keer met een lach, de andere keer op ontroerende wijze. Het gros van deze verhalen komt uit zijn verzameling columns die hij sinds jaar en dag voornamelijk in privésfeer schrijft.

Dit alles combineert hij met speciaal voor dit programma nieuw geschreven liedjes! Als publiek zul je zowel letterlijk als figuurlijk niet dichterbij ‘Simon’ kunnen komen. De titel doet al vermoeden dat het dit keer ook om zijn persoontje draait. Gekoppeld aan zelfgeschreven columns zal hij met nieuwe liedjes een persoonlijke kant laten zien en horen.

Speellijst Ik & Simon

Deze voorstelling is afgelopen. Simon Keizer speelt met zijn show ‘Ik & Simon’ door het hele land. Onder andere de Leidse Schouwburg, Theater Geert Teis en De Lawei Drachten worden aangedaan.

[rwp-review id="0"]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link