Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Simone Kleinsma – Simone!

Simone Kleinsma - Simone!

De veelgeprezen Grande Dame van de Nederlandse theaterwereld Simone Kleinsma keert dit seizoen solo terug in de theaters met een gloednieuwe personality show.

Gloednieuwe theatershow van Simone Kleinsma

Na twee succesvolle eigen theatershows en recente hoofdrollen in de musicals ‘Sister Act’ en ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’ keert de veelgeprezen Grande Dame van de Nederlandse theaterwereld solo terug in de theaters met een gloednieuwe personality show. Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen in een intieme en persoonlijke theatershow met een absolute hoofdrol voor haar prachtige stem.

De veelzijdige Simone – zangeres, musicalster, kleinkunstenaar en actrice – haalt herinneringen op en deelt anekdotes die voor verrassingen zullen zorgen.

Simone op het toneel

Het aantal theaterproducties waarin Simone heeft geschitterd, is indrukwekkend.

De laatste voorstelling waarin Simone speelde “Moeder Ik Wil Bij De Revue” speelde Simone de rol van Riet Hogendoorn samen met Jon van Eerd zijn ze broer en zus in de musical. De musical is een productie van Joop van den Ende Theaterproducties. Door het spelen van deze rol wint Simone ook de Johan Kaart Prijs.

Bron: Stage Entertainment
Fotograaf: Govert de Roos

Speellijst Simone!

Met een ‘Tour de Chant’ zal Simone langs vele theaters in heel Nederland reizen. Simone komt met haar show onder andere in;

U krijgt een compleet theaterportret van deze ras artieste te zien, omlijst met muzikale hoogtepunten. De avond laat zich door één allesomvattend woord omschrijven: Simone!

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

 

 

 

Theaters in Nederland