Susan Seegers- Suus zingt Toon

Susan Seegers- Suus zingt Toon

Suzan Seegers brengt bijzondere hommage aan Toon Hermans.

Musicalster Suzan Seegers is ook als soloartiest inmiddels doorgebroken. Met haar sprankelende persoonlijkheid warme stem en weet zij de harten van het publiek keer op keer echt te raken. De lach en de traan liggen erg in elkaars verlengde.

Over de Voorstelling

In haar eerdere succesvolle solotournee SUUS zong de Limburgse haar eigen repertoire en een enkel liedje van haar voorbeeld Toon Hermans.

Dit keer en op veler verzoek brengt zij een ode aan haar grote streekgenoot en inspirator, de geboren en getogen Limburger Toon Hermans. Hij noemde zijn taal zelf de mooiste om in te zingen, hoewel hij dit maar mondjesmaat deed. Wel schreef hij veel liedjes in het Limburgs.

Prachtige, niet eerder vertolkte liedjes beleven hun debuut in SUUS ZINGT TOON. Laat u verrassen door dit unieke en bijzonder mooie grappige en vooral tijdloze oeuvre!

Productie

SUUS ZINGT TOON is een productie van OpusOne. De muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk en Frans Schraven neemt de regie voor zijn rekening. “Een interessante verzameling nieuwe liedjes van Hermans, te horen in een klein, intiem, lief programma.” (Volkskrant)

“Bij vlagen is het niet de zangeres die op het podium staat, maar de grote cabaretier. Zo dicht komt ze bij hem in de buurt.” (Dagblad de Limburger)

“Suzan is in staat met charme, komisch talent en schitterende stem een zaal te boeien en mee te voeren naar hoger sferen waar het uitstekend toeven is.” (Musicalsites)

  • Cast: Suzan Seegers (zang), Marc-Peter van Dijk (muziek)
  • Regie: Frans Schraven
  • Producent: OpusOne/tIJ Theaterproducties

Speellijst

Suus zingt toon komt in vele theaters in Nederland ze reist door heel Nederland van Groningen tot aan Zeeland en van Overijssel tot aan Flevoland. Kleine en grote theaters Suus zorgt voor ontroering en laat u een avond genieten!

Bron: OpusOneGVP productions

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link