Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Suske & Wiske de Musical

Suske & Wiske de Musical

Suske & Wiske vieren dit seizoen hun 70ste verjaardag. Ter ere van dit feestelijke jaar brengt Van Hoorne Entertainment, in samenwerking met Music Hall, de familiemusical ‘De Circusbaron’ naar het theater.

Spannend verhaal

Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd, springen Suske en Wiske vol enthousiasme in een nieuw avontuur. Lambik is dit keer echter niet van de partij, zijn komisch talent is namelijk in de smaak gevallen bij de ringmeester van een groot circus die Lambik een baan als Clown, ofwel Circusbaron aanbiedt. Lambik neemt de baan aan, maar ontdekt al snel aanwijzingen die leiden in de richting van de verdwenen Jerom. Hij besluit zijn vrienden in te schakelen en zo belanden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom in de wervelende wereld van het Circus, vol list en bedrog. Zouden onze helden ook dit avontuur weer tot een goed einde kunnen brengen?

Vrolijke liedjes, de typische ‘Suske & Wiske’-humor en een spannend verhaal garanderen een onvergetelijke voorstelling voor het hele gezin.

Over Suske & Wiske

‘Suske & Wiske en De Circusbaron’ verscheen in 1954 en groeide uit tot een van de meest geliefde titels in de stripreeks van Willy Vandersteen. Het verhaal bevat dan ook enkele onvergetelijke taferelen: tante Sidonia als levende maanraket, de levensgevaarlijke trapezekunsten van Suske en Wiske, de bloeddorstige tijger Radja die zijn tanden wil zetten in clown Lambik…

Familiemusical Suske & Wiske

Met deze voorstelling spreekt Van Hoorne Entertainment een nieuwe doelgroep aan. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar zeker ook aansprekend voor oudere kinderen en natuurlijk de grote groep volwassen fans die het duo nog altijd heeft. ‘Suske & Wiske en de Circusbaron’ heeft alles in zich om dé familiemusical van het volgend seizoen te zijn: een spannend verhaal, humor, spectaculaire acts en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt!

Cast Suske & Wiske

  • Circus Baron- Ben Cramer
  • Tante Sidonia – Eline Schmidt

Meet & Greet

Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders. Daarnaast zorgt het productiehuis voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Vele extra’s voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin. Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

Speellijst Suske & Wiske

Deze voorstelling is afgelopen.
Benieuwd naar de speellijst van de voorstelling Suske & Wiske? Van Hoorne Entertainment reist met deze familievoorstelling door heel Nederland. De show duurt 75 minuten en is vanaf oktober 2015 te zien in veel theaters.

Interviews met de hoofdrolspelers van Suske & Wiske

Benieuwd naar de hoofdrolspelers? Lees hier het interview met Suske en hier het interview met Wiske.

Bron: Van Hoorne Entertainment